Tips på bra frukost!

Så här kommer lite tips på olika frukostar som är nyttiga:
Omelett/ Scrambled eggs- Knäck tre ägg i en bunke, tillsätt valfria tillbehör som tex tomat, kalkon, lök, svamp och stek. Ät med lite sallad på sidan om.
Gröt- 1dl havregryn, 2dl vatten. In i micron i 2 minuter sedan är den klar. Servera med lite bananskivor på och mjölk. För er träningsfreaks addera en skopa chokladprotein när den kommer ut ur micron, rör om och voila -supergod proteingröt!


Chiapudding- Gör denna dagen innan. 2dl valfri mjölk, 0,5tsk vaniljpulver, 2-3 msk chiafrön. Ställ in i kylen över natten och ät dagen efter med frukt och bär.
Smoothie- Bladspenat, mango, blåbär, banan, spirulina, macapulver och mandelmjölk, det är min favoritsmoothie för den balanserar min kropp så bra och den kan man också göra dagen innan om man är stressad. Annars kan man bara köra på mjölk, proteinpulver, banan och isbitar och ta med om man har brådis.
Proteinpannkakor- StarNutrition har proteinpannkakor på påse, du adderar bara vatten och denna kör jag själv på. Det går supernsnabbt att göra, pannkakorna är väldigt goda och du kan välja själv om du vill ha tunna eller tjocka pankisar! Servera med vaniljkesella och bär.
Bananpannkakor- 2 ägg och 1 banan, gegga ihop det i en bunke och stek på låg värme och gärna i kokosolja för mer smak. Servera med vaniljkesella och bär.

Har ni tips på bra frulle är ni mer än välkomna att tipsa om dom här i kommentarfältet! Länka gärna era inlägg i bloggar och så om ni skrivit om dom!